Jdi na obsah Jdi na menu
 


Plněný kapr

22. 1. 2009

Když se podaří chytnout kapra do 60cm, tak mu necháme hlavu, odstraníme ploutve a šupiny, vykucháme a naplníme.

NÁPLŇ:


pikantní klobáska - nejlépe z udírny :-)
dobrý špek
cibule na půl kolečka
hořčice
sůl

Nejprve kapra vymažeme hořčicí, osolíme a naplníme směsí, která je pokrájená na kostičky a zašijeme nebo spíchneme jehlama špízovýma.
Dáme do pekáče, podlijeme vodou a pečeme 40min až 1h. Nesmí se rozpadnout.

Podáváme s bramborem.

Velice dobré - přeji dobrou chuť!!!

Zdeněk

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Plněný kapr

(Honza, 22. 1. 2009 10:19)

Plněný kapr vypadá velmi dobře.. :)